Kansainvälinen suomenkielinen Mental Space Psychology -koulutus. 

Uusi näkökulma. Oivalluttava. Antoisa.
Mental Space – Mielleavaruus – ”mielen tila”. Entä kun ihmisen persoonallisuus on kolmiulotteinen rakennelma? Entä kun persoonallisuus, masennus, riippuvuudet yms. ovat kolmiulotteisia rakennelmia? Entä kun toiminnan alueena on mielleavaruudessa olevat sijainnit, ne, missä asiakkaan kriittiset mielteet ovat? Entä kun muutos tehdään yksinkertaisesti rakenteellisella tasolla?

Tämä Suomen neljäs Mental Space Psychology -koulutus ja sen soveltaminen käytännön työssä on sinulle, jolla on hyväksytty NLP Practitioner -koulutus (pohjakoulutusvaatimus osallistumiselle). Social Panorama -osaaminen syventää asian oppimista. Tervetuloa mukaan!

Koulutus perustuu hollantilaisen sosiaalipsykologin, NLP Trainerin, Dr. Lucas Derksin ja hänen kollegoidensa kehittämään Mental Space Psychologyyn. Lisätietoja suomeksi osoitteessa www.nlpkoulutus.info ja englanniksi www.somsp.com

Mikä Mental Space Psychology?
Mental Space Psychologyssa yhdistyvät psykologia, psykoterapia, NLP ja Sosiaalipanoraama. MSP luo näihin kaikkiin erinomaisen keskinäisen yhteyden ja laventaa ymmärrystä ihmisen mielen toimintoihin. Koulutuksessa opit lisää persoonallisuudestasi ja ajattelutaidoistasi. Mental Space Psychology tutkii spatiaalisia kognitioita - avaruudellisia ajattelutaitoja - suhteessa psykoterapeuttisiin interventioihin, joiden pääasiallinen rakenteellinen periaate on mielessä olevan tilan käyttö eli mielleavaruus (Heemelaar, Koppelaar & Derks, 2012.) Tutkimuksen lähtökohtana ovat mielleavaruudelliset ilmiöt. 

Koulutus on kokemuksellinen ja sisältää aiheeseen liittyviä harjoituksia.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 9:00 - 17:00 
16.-17.8.2025 
Hinta 420,- + alv 0%

Kouluttajina Marja-Leena Savimäki ja Tiina Svahnström, molemmat NLP Trainer, FMT IANLP, Social Panorama Trainer, Society of Mental Space Psychology Ambassador

Tikkurila, Vantaan Aikuisopisto (Lummetie 5, Vantaa)

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 6.6.2025.

Ilmoittaudu tästä