Palautteet - mitä mieltä muut ovat Tiinasta?

"​Olen saanut ilokseni tutustua Tiinaan jo lähes kymmenen vuoden ajan NLP:n merkeissä. Monissa NLP-koulutuksissa olemme mallittaneet opettajaa, opiskelijakollegoja ja itseämme. Olemme näin oppineet paljon toisiltamme itsestämme, valmentamisesta ja kouluttamisesta.

Tiina on iloinen, helposti lähestyttävä, miellyttävä, läsnäoleva, ammatillinen ja hän ohjaa sekä valmentaa ammattitaitoisesti. Tiinalla on laaja-alainen kouluttautuminen valmentamiseen ja kouluttamiseen. Tiinan kanssa voi kokea olevansa turvallisessa vuorovaikutussuhteessa, jossa tulee kuulluksi.Suosittelen lämpimästi Tiinaa ja hänen valmennuksia ja koulutuksia."

Sari Kuitto
NLP-Trainer, Coach IANLP, muutosvalmentaja, työnohjaaja, Lean-asiantuntija

"​Olen tehnyt Tiinan kanssa yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Hän on monien taitojen nainen, luova ja luotettava yhteistyökumppani/kollega sekä erittäin taitava kouluttaja sekä muutosvalmentaja. 

Hänen kanssaan on ilo ideoida ja sujuvaa toteuttaa koulutuksia ja muita projekteja. Hänen vankka Sosiaalipanoraama- ja NLP-tietämys ja -osaaminen tekevät hänen koulutuksistaan ja valmennuksistaan asiantuntevia ja haluttuja."

Marja-Leena Savimäki
 FMT IANLP, 
Social Panorama Trainer, Advanced Coach Trainer